SOULFOOD MAMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2973 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soulfood Mama. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 0:15 Was lekker en smaakte top Ga zeker nog een keer bestellen Zou zegge ga zo door
2 dec 2022 om 19:53 Heerlijk zoals altijd :)
2 dec 2022 om 19:21 Zeer goed! Alleen patat ipv loaded fries
1 dec 2022 om 20:10 Loaded fries fried chicken waaaay overpriced. It’s just patat met kipcorn but for 10 euros! Never again
25 nov 2022 om 23:07 Eten was weer lekker, en deze keer was de bestelling ook helemaal goed
24 nov 2022 om 22:33 2 uur lang gewacht op mijn eten… stond ook een uur lang dat “de bezorger onderweg is” maar toen ik belde na anderhalf uur ging het pas de deur uit.. De satay chicken bowl met ei, kroepoek en gefrituurde uitjes was verder wel lekker.
24 nov 2022 om 9:17 Had the Hot Chicken…the portion was generous and very tasty…will definitely be ordering again.
23 nov 2022 om 19:45 Heerlijk eten en betaalbaar, ook de bezorgers zijn vriendelijk. Daarnaast zijn ze ook in het corrigeren erg snel (had wat verkeerd ingevoerd). Al met al een aanrader!
22 nov 2022 om 10:33 Had gisteravond een soulfood bowl besteld met chickenwings, rijst en een stuk of 8 bonen. Dit heeft mij in totaal €11,30 gekost + €2 bezorgkosten. Nu snap ik dat de onderneming ook wat moet verdienen, maar dit had ik thuis voor €1 kunnen maken. SCAM!
22 nov 2022 om 10:12 Beter goed dan vaak is wat de afgelopen half jaar mijn motto is. Inflatie maakt dat ik minder online eten bestel maar als ik t dan wel doe dan doe ik het hier! Met aandacht gemaakt en het perfecte eten om gelukkig van te worden. Tot de volgende keer!
21 nov 2022 om 22:50 Ei ontbrak en zag er wel anders uit dan op de foto. Koolsla was ook niet denderend
21 nov 2022 om 18:36 Was echt lekker, had de grote Roti besteld. Zat geen rotiplaat bij. Denk vergeten of je moet het er persé los bij bestellen.