SOULFOOD MAMA

SOULFOOD MAMA "Cooking with love provides food for the soul"

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1755 beoordelingen
8 apr 2020 om 11:11 het eten is vrij prijzig voor de kwaliteit. kwa vlees gerechten krijg je erg weinig en heel veel rijst. en erg weinig groenten en het eten is lauw als je het krijgt.
6 apr 2020 om 9:18 Gestoofde beef was nog hard en taai
6 apr 2020 om 0:48 Vond de prijs kwaliteit nogal tegen vallen. de portie was nog al klein en had het idee dat het niet vers was. niet aan te raden om te bestellen!! De bezorger was wel een hele vriendelijke en vrolijke gast
4 apr 2020 om 20:42 Bij de roti vegetarisch was de kousenband vergeten, ook was er geen kroepoek (wel besteld). Kerrie was redelijk.
3 apr 2020 om 20:57 De box zat 80% vol met droge rijst.
2 apr 2020 om 20:41 Echt weer super lekker en snel bezorgd
2 apr 2020 om 12:06 Lekker eten! Bezorgtijd was 60 min, kwam goed warm aan.
2 apr 2020 om 8:06 Vond de aardappelen te kruimig en weinig kip. Ik herkende niet de traditionele roti zoals ik hem ken..
29 mrt 2020 om 23:15 65 minuten moeten wachten. Blikje drinken erbij besteld maar helaas niet gekregen. Patatje stoofvlees was niet goed: veel te vet, je kon echt de helft niet eten. Roti-schotel was ook niet zo lekker als anders. Jammer! Normaal gesproken wel tevreden.
29 mrt 2020 om 23:12 Top! Echt soulfood
29 mrt 2020 om 19:46 Normaliter schrijf ik geen review maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Ontzettend lekker, goed gekruid en de tjapsalon is een aanrader!
28 mrt 2020 om 21:44 Duurde lang en de bestelling ging verkeerd, maar na een belletje is het netjes opgelost.